Bukfenc Kucko Üröm TSMT mozgásfejlesztés mozgásterápia egészséges életmód kismama program babatorna gyerektorna baba-mama torna gyerekprogram alapozó terápia ayres korai fejlesztés kognitív fejlesztés iskolaelőkészítés szenzomotoros fejlesztés beszédindítás megkésett mozgás megkésett beszéd grafomotoros gyengeség babamasszázs egyéni fejlesztés játékos foglalkozás tanulási probléma figyelemzavar írásprobléma

Általános tudnivalók

 • Nyitás a délelőtti és délutáni első foglalkozás előtt 10 perccel.
 • Ha szeretnél jönni valamelyik foglalkozásra, kérjük, előbb jelentkezz be telefonon.
 • Foglalkozás lemondását a gyermek teljes nevével és a foglalkozás megjelölésével legyetek szívesek elküldeni SMS-ben, vagy email-ben a foglalkozás előtti napon este 8 óráig.
 • Terápiára jelentkezés esetén kérem azokat a vizsgálati papírokat, amelyek a gyermek aktuális problémájával kapcsolatosak.
 • A tornaszobában fűtési időszakban 21°C van. Azokon a foglalkozásokon, amelyeken még nem járó gyerekek vesznek részt, szőnyeggel borítjuk le a padlót. Ajánlott a csúszásgátlós zokni, s a laza öltözet. (Nem célszerű a szoknya, s a farmer.) Nektek tudunk váltópapucsot biztosítani, de kényelmesebb, ha hoztok magatoknak is zoknit.
 • A babakocsit a tornácon helyezheted el, ahol védve van az esőtől.
 • Parkolni a fejlesztőkuckó előtt, ill. a 28. és 30. számú házaknál lehet.

Házirend

A Bukfenc Kuckó Fejlesztő Gyermekházban olyan játékok, tornaeszközök találhatóak, melyek a gyermekek motorikus és szellemi fejlődését segítik.

Ezen házirend azt a célt szolgálja, hogy minden gyermek és kísérője a Bukfenc Kuckóban töltött időt kellemesen és biztonságosan töltse.

 1. A Bukfenc Kuckóba gyermekek kizárólag felnőtt kísérettel jöhetnek. A 8 év alatti gyermekek csak szülői felügyelet mellett jöhetnek a gyermekházba. A 8 éves kor fölötti gyermekek írásos szülői engedéllyel, többen együtt egy kísérővel is beléphetnek a Kuckóba.
 2. A Bukfenc Kuckóban csak zokniban szabad játszani. A fejlesztőházba higiéniai okokból utcai cipőben belépni tilos! Kérjük, hozzanak vastag zoknit, vagy váltócipőt!
 3. Nyakláncot és egyéb sérülést okozó ékszert le kell venni! Éles és hegyes tárgyakat játék előtt le kell tenni.
 4. Minden esetben a szülők/kísérők felelnek gyermekeik testi épségéért.
 5. Biztonsági és higiéniai okokból otthonról a tornaszobába ételeket és italokat behozni tilos!
 6. Értékes tárgyakért, szemüvegekért, ruhákért és egyéb vagyontárgyakért a Bukfenc Kuckó felelősséget nem vállal. Köszönjük megértésüket! Minden játékot, valamint más berendezési tárgyat kérjük, hogy rendeltetésszerűen használjanak! Ha esetleges meghibásodásokat, esetleg káresetet észlelnek, kérjük, jelezzék!
 7. Az okozott károkért az okozó a felelős, akinek a kárt megtéríteni kötelessége.
 8. A foglalkozásvezető utasításait minden esetben követni kell.
 9. Ha egy kísérő személy a gyermekét egyedül hagyja, és távozik a fejlesztőházból, ezt saját felelősségére teszi. A Kuckó nem vállal át semmiféle felelősséget a gyermekért, a gyermek által okozott kárért, esetleg balesetért.
 10. Gyermekek őrzését, felvigyázását a fejlesztőház nem vállalja. Minden esetben a szülők/kísérők felelnek gyermekeikért.
 11. A kísérő személy felelősséget vállal azért, hogy a gyermek(ek) a fejlesztőház minden játékát, tornaeszközét használhatja(k). Ezen túlmenően a kísérő személy felelőssége, hogy a gyermek(ek) kivétel nélkül egészséges(ek), fertőző betegségük nincsen.
 12. Minden Látogató a Kuckóba való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a "gyermekházban" készült fotókat, videókat, melyen ő is szerepelhet, a fejlesztőház promóciós célra felhasználja.
 13. A fejlesztőház játékait, tornaeszközeit mindenki saját felelősségére használja.
 14. Dohányozni a fejlesztőházban és az annak helyt adó ingatlan egész területén tilos!
 15. A baba-mama tornás foglalkozásokat a foglalkozás előtti nap 20 óráig lehet térítésmentesen lemondani. Az aznap lemondott, vagy le nem mondott foglalkozások díjának 30%-a a legközelebbi alkalomkor kifizetendő.